Over SAVAGE MARKETING


Boekenkast

Kennis is onze Service!

Met 25 jaar ervaring in offline en online marketing en sales geloven we in onze kennis en willen we die met jou delen. Onze kennis is de service die we je bieden. Alle hoeken en gaten gezien hebbend bij kleine en grote bedrijven is het nu tijd om jou te laten profiteren van onze deskundigheid en ervaring! We houden het niet voor onszelf, het is nu aan jou om te groeien, bloeien en succes te maken!
Onze missie is - Bedrijven zoals die van jou empoweren met nieuwe inzichten, strategieën en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in het digitale marketing domein.Kalahari Desert - SAVAGE Marketing

Onze Missie: Jouw online Territorium verdedigen

Bij SAVAGE MARKETING leggen we eenvoudig maar krachtig de nadruk op moedig en eerlijk handelen, wat goed past bij de ruwe natuur van het marketinglandschap en het ethos van SAVAGE MARKETING.

Van het definiëren van meetbare doelen tot het beheren van multimediale strategieën, de resultaten zijn tastbaar en meetbaar.
Daarnaast geven we jouw Online Marketing een second opinion, een audit en desgevraagd advies over jouw online zichtbaarheid & resultaat.

Belangrijk: We leren je hoe je zelf vinger aan de pols kunt houden in jouw digitale territorium! Uiteindelijk kun je zonder onze krachten zelf SAVAGE zijn. Moet je wel durven natuurlijk....


“Treat your customers as valuable relationships, and they will remain loyal to your brand. ” Alain Mathieu


Okavango - Savage Marketing

How... Hoe dan...?

Wij vergroten jouw inzicht en kennis. We beschikken over uitgebreide praktische ervaring op het gebied van (Growth) Marketing. De door SAVAGE begeleidde marketing transformatie heeft niet alleen de customer of patiënt journey verbeterd, maar ook de omnichannel-implementatie naar nieuwe hoogten gebracht. Onze expertise wordt geleid door een diepgaand begrip van de nieuwste marketingtechnologieën, procesoptimalisatie, leadgeneratie, omnichannel strategieën, verkoop, klanttraject, stakeholdermanagement en platformmigraties.


Okavango - SAVAGE Marketing

What... Onze missie is eenvoudig...

Organisaties zoals die van jou helpen effectievere en efficiëntere marketinginspanningen te realiseren om je zakelijke doelstellingen te bereiken, en je inzicht geven in je huidige zichtbaarheid, kosten en wat het eigenlijk oplevert. We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte executive, CMO- en strategische adviezen over digitale strategie en uitvoering.

Ben je klaar om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen? In het volgende kopje kun je verkennen hoe SAVAGE MARKETING je echt kan ondersteunen.

Vul verkennend en vrijblijvend de vragenlijst in.